Bright Bird Health er en privat læge- og sundhedsklinik med fokus på at yde den bedste, mest personlige service. Vi er optaget af din sundhed og dit velvære og tilbyder de grundigste helbredsundersøgelser og skræddersyede individuelle forløb. Fra forebyggelse til behandling, som bliver udført af vores team bestående af erfarne læger, sundhedscoaches, diætister og performances specialister.

Vi tror på, at du med et stærkt helbred kan få mere energi og bedre overskud til at leve det liv, som du gerne vil leve. At du kan nå dine mål og trives undervejs. Derfor har vi en personlig og skræddersyet tilgang til din sundhed.

Teamet består af erfarne, dygtige og passionerede specialister. Læger, sygeplejersker, jordemødre og sundhedsplejersker. Med et tårnhøjt fagligt niveau, innovative løsninger og en lang række services er vi klar til at hjælpe dig. Uden ventetider og når du har brug for det.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din familie med helbredsundersøgelser, sundhedstjek og meget mere.

Kontakt information:
Bright Bird Health
Skodsborg Strandvej 125A, 3. sal – Indgang via. Medical center
2942 Skodsborg

Parkering er gratis.

Tlf.: +45 45 80 13 31
Mail: kontakt@bbhealth.dk