Health Insurance Instantly

Health Insurance er en virksomhed der ønsker at sikre hurtig og bedst mulige behandling for deres kunder, uanset hvor den findes. En opgave skal der ikke blot skal ses i et nationalt perspektiv, men i et internationalt.

Deres mission er, at enhver sygdom bør med den bedste behandling verden kan tilbyde. Derfor lancerer de som de første i Danmark, en international helbredsforsikring med lokalt samarbejde og kendskab til læger, klinikker og hospitaler i Danmark og resten af verden. Læs mere på https://www.healthinsuranceinstantly.com/

Progardia

Hos Progardia er de specialister i billeddiagnostik indenfor prostatakræft og brystkræft, men også for dig der ønsker at få vished om din krops helbredstilstand ved at få gennemført en helkropsscanning, eller en DEXA-scanning. Derudover kan de som de eneste i Skandinavien tilbyde behandling for rystesyge (essentiel tremor og Parkinson) med fokuseret ultralyd.  Deres personale har mange års erfaring og guider dig trygt igennem et forløb hos Progardia – med anvendelse af det bedste udstyr markedet kan tilbyde.